U15 pigerne tog i mod Boeslunde

Morten Fogtmann
04. oktober 2017 kl. 09:16
Mandag aften fik U15 pigerne besøg af Boeslunde. Kampen var flyttet til NFB da der var 2 hold der skulle spille på lysbane.
Oplæg til kampen var at vi skulle spille seværdig fodbold og så skulle resultatet nok komme.
Kampen blev fløjtet i gang og det var en nervøs omgang fodbold flere af spillerne var ikke helt kommet ud omklædningen, især Andrea var ikke til at kende.  Vi får spillet os mere ind i kampen og får en masse store chancer i sær Roua brændte men også Julie havde et tomt mål hvor hun sparkede forbi.
Der var heldigvis plads til at brænde da vi havde et super stærkt forsvar, Rikke, Bjørg & Trine,  der lukkede af de få gange Boeslunde kom tæt på. Til trods for en sløj indsats fik Andrea scoret til pausestillingen 1-0.
I pausen talte vi om at vi skulle fortsætte så skulle der nok komme flere chancer.
Kampen stod lidt i stampe men stadigvæk med hjemmeholdet som de dominerende.
10 minuttet inde i anden halvleg skiftede vi på et par pladser og så stod der Roua på det meste i smukt samarbejde med Freja, Caroline, Andrea. Roua scorer i det 42,43 og 46 minut og derimellem score Boeslunde også et mål. Men vi var ikke helt færdige Caroline og Trine ville også være med inden Roua lukkede og slukkede til 7-2.