NAB
11. oktober 2022 kl. 09:41

Serie 1:
Lørdag d. 8 oktober skulle vores Serie 1 hold til Sandby GF for at tage alle 3 point med hjem i håbet om at Systofte snublede i deres søndags kamp mod TGB.
Igen kommer NAB hurtigt foran efter blot 5 minutters spil og hvem anden end Jonas Vangkilde skulle dog åbne ballet. I det 24' minut laver Christian Dietlevsen desværre selvmål ved en tilbagelægning til vores målmand Lasse Nørfelt, men desværre uden for hans rækkevidde. Men 9 minutter senere gør Christian det godt igen og score til 1-2, som også var pausestillingen.

I anden halvleg skulle vi hen i det 60' minut før der blev scoret igen. Anders Jørgensen score et mål, Sandby får også et mål og Jonas Vangkilde laver 2 mål i løbet af de næste 17 minutter, til slutresultatet 2-5. Igen laver Jonas Hattrick og er stadigt topscorer i Serie 1 med hele 16 mål.

Søndag vandt Systofte desværre TGB med hele 5-0 og ligger fortsat øverst i tabellen.

Serie 3:
Så blev det søndag og Serie 3's tur til at tage til Vestlolland for at gøre Serie 1 kunsten efter.
Det var et meget ungt Nakskov hold som løb på banen men det viste sig hurtigt at de ikke havde særligt meget at byde ind med over for vores ret så erfarne drenge. Denne gang blev der vist rigtigt flot fodbold hvor alle bevægede sig for hinanden med masser af snak og det blev en sand fornøjelse at overvære.

Kampen endte med hele 1-7 og NAB scorede alle mål. Ja, desværre fik Lars Jørgensen den sidste berøring på ved Nakskovs mål.

Målscorer blev...
Morten Nielsen: 3
Kasper Hampe: 2
Mathias Hansen: 1
Casper Olsen: 1

Næste kampe spilles hjemme på lørdag d. 15 oktober. Serie 1 åbner ballet mod Eskilstrup kl. 13:30, og serie 3 følger op kl. 15:30 mod Stubbekøbing. Så der er lagt op til 2 x lokalbrag i et forhåbentligt fremragende efterårsvejr.