NAB - Guldborg: 2-2 (1-1)

John Kobberknagel
09. oktober 2019 kl. 13:18
Referat - Serie 1 - Pulje 1 - Søndag d.6/10-2019

Igen dominerede NAB kampen, men fik desværre ikke de 3 point som de fortjente. NAB kom ud til kampen med en masse gejst og energi, alle mand bød ind og vi tilskuere fik en tempofyldt start med målchancer og godt spil. Desværre blev dominansen ikke omsat til mål og spillet begyndte at bølge mere frem og tilbage. Men i 24. minut udnyttet Tobias Nøhr en chance til mål og NAB førte fortjent 1-0. Det holdt i 8 minutter, hvor Guldborg får udlignet til pausestillingen 1-1, på et hovedstød efter hjørnespark hvor forsvaret ikke var vågen.

2. halvleg starter som 1. halvleg, hvor NAB fortsætter med at presse Guldborg langt tilbage, og Mikkel Jørgensen banker da også fortjent NAB foran 2-1 med 25 minutter igen af kampen. Desværre kan NAB ikke udbygge føringen til 3-1 og istedet får Guldborg udlignet ufortjent til 2-2 i slut fasen på et hovedstød igen efter en standardsituation. Endnu en spand koldt vandt i hovedet for NAB, som sad på hele kampen og havde fortjent alle 3 point.

Næste kamp er lokalopgør mod Stubbekøbing på søndag d.13/10 kl. 10:45.