image Herre Serie 1. Pulje 1.
Emil Kobberknagel
03. oktober 2019 kl. 16:06
Branderslev IF – NAB d. 29. september 2-1 (0-0)

På papiret var det en kamp mellem top og bund, desværre for NAB´s vedkommende ligger de fortsat sidst med kun 3 point efter en flot sejr mod B.1938, samtidig kom Branderslev til opgøret med 4 sejre ud af de seneste 4.

NAB gik trods stillingen på tabellen meget uimponeret til kampen, hvor de startede kampen godt med fine kombinationer og kom godt over kanterne, hvor de skabte flere gode 1 mod 1 situationer, hvor NAB desværre ikke fik udnyttede de gode situationer, samtidig havde Branderslev nogen hurtige kanter som i flere situationer blev sat flot i scene, dog manglede de også slut produktet, derfor var kampbilledet meget lige, hvor dommeren tillod at der blev gået til den, pausestillingen var det samme som kampens start 0-0.

Kenneth ”Bøv” var godt tilfreds med indsatsten i første halvleg, men holdt fast i at man ikke skulle være tilfredse endnu for der skulle fortsat fightes de næste 45 min. hvis man ville have noget med hjem.

Der blev ikke ændret det store i 2. halvleg hvor Branderslev fortsatte med at ligge de lange bolde ned bag Nørre Alslev´s bagkæde, dog blev de flot afvist, men det ændrede ikke på game planen for Branderslev, det endte i sidste ende med at give pote, der blev slået en diagonal som NAB-forsvaret clearede lige ud til en Branderslev mand, der let kunne finde en medspiller på ydersiden af forsvaret, og så stod den 1-0 til Branderslev, men NAB holdt gejsten oppe og fortsatte med at presse på, samtidig med at Branderslev var godt tilfreds med det nuværende resultat hvilket betød at de stod lavere og mere kompakt, men det holdt ikke NAB fra chancerne men skarpheden manglede fortsat. Til sidst blev NAB nød til satse og smide flere folk i front, samtidig med at koncentrationen svækkede defensivt, hvilket betød at Branderslev alt for nemt kunne score, målet kom efter et hjørnespark hvor der stod en spiller helt umarkeret der nemt kunne gøre det til 2-0 i kampens slut minutter, dog fik NAB pyntede lidt på resultatet i de døende minutter hvor Mikkel Jørgensen sparkede den flot i det korte hjørne, desværre var det så sent i kampen at det ikke skabte den store uro hos Branderslev der nu kunne tilføje den 5 sejr på stribe.

NAB har fortsat den første hjemmebanesejr til gode, men der er vigtig kamp på Burger King Arena på søndag hvor Guldborg IF er gæsterne, Kampen bliver fløjtet op kl.10.45.

Kampens spiller: Jonas Winther